Zomer in de Amsterdamse winkelstraten

augustus 2018

Heerlijk, het is weer zomer! Tijd voor ontspanning, samenkomen met vrienden en familie om lekker te eten, drinken en te genieten van het weer. En wát een zomer hebben we dit jaar in Nederland! Onlosmakelijk verbonden aan de zomer zijn ook het groeiende aantal evenementen dat we kunnen bezoeken. Ook winkelstraten pakken uit met gebiedseigen evenementen die ondernemers gezamenlijk bedenken, opzetten, financieren en uitvoeren.

BE French in de Beethovenstraat

De Amsterdamse Beethovenstraat organiseerde dit jaar voor de derde keer op rij BE French in de Beethovenstraat. Een Franse brocantemarkt waar zowel de ondernemers uit de Beethovenstraat met een flinke vleug Frankrijk waar verkopen als externe ondernemers die allerhande snuisterijen aanbieden.
BIZ-vereniging Beethovenstraat zorgt er ieder jaar voor dat naast een goedgevulde markt er ook gezellige randprogrammering is: denk aan een vintage zweefmolen voor de kleinste buurtbewoners, echte Franse chansons op een mobiele langspeelplaat en een jeu de boulesbaan voor een echt vakantiegevoel.

meer weten?

 

Farzad Ghaus

oprichter en managing partner
mail mij     LinkedIn