Werken bij
Stad&Co

Ben je op zoek naar een leuke baan of leerzame stage en de allerleukste collega’s ever bij een ambitieus en kleinschalig adviesbureau met een duidelijke eigen missie en visie? Gevonden 😊!

Dit zijn wij!

Waarvoor wij iedere dag ons bed uitkomen? Samen de stad mooier maken! Overal in Nederland werken Stad & Co’ers met veel plezier in binnensteden, dorpscentra, winkel- en horecagebieden en op bedrijventerreinen. Onze inspiratie is er economische én sociale vooruitgang te bevorderen. Daarvoor staan we ondernemers, eigenaren, ambtenaren en bestuurders bij met adviezen, organisatiekracht, onderzoek, coaching, management en (bege)leiding. Samenwerking zien we niet alleen als middel maar ook als doel, overtuigd als we zijn van de (meer)waarde van solidariteit, gemeenschapszin en zorg dragen voor collectieve belangen. Onze onderlinge band is hecht. We helpen elkaar het beste uit onszelf te halen en we staan altijd voor elkaar klaar.

Wat bieden we jou?

Werken bij Stad & Co is leuk! En ook uitdagend en dynamisch. Geen dag is hetzelfde dankzij onze enthousiaste opdrachtgevers. Het team is compact en werkt voor en achter de schermen veel met elkaar samen. Stad & School, ons interne opleidingsprogramma, dompelt nieuwe collega’s in korte tijd onder in ons werkveld en in onze dienstverlening. Daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijke groei. We hebben een gloednieuw kantoor op 2 minuten lopen van Utrecht Centraal. Buiten werktijd verveel je je ook niet dankzij onze (vrijdagmiddag)borrels, sportactiviteiten, jaarlijkse teamweekend en kerstdiner-met-partner. Je salaris + pensioenregeling is marktconform en groeit met jou mee.

Leer ons kennen

Deel uitmaken van de leukste familie

"Mijn eerste werkdag herinner ik me nog goed: door corona begon ik vanuit huis, zonder veel collega’s in real life te hebben ontmoet. Leuk is anders zou je zeggen, maar toch leerde ik het team online snel goed kennen.

De dynamische en open cultuur bevalt me goed. Ik merk dat werken bij Stad & Co voor mij meer is dan ‘samen de stad mooier maken’. We werken veel in teamverband en we nemen echt de tijd om binnen en buiten werktijd leuke dingen met elkaar te doen. Gevoel voor humor is iets dat we delen, dus we lachen heel wat af.

De vrijdagmiddagborrel, met zijn allen de Etna beklimmen, samen vrijwilligerswerk doen of sporten met een paar collega’s. De aanleiding maakt niet uit, samen maken we er altijd een feestje van. Het Stad & Co familiegevoel en daar deel van uitmaken en aan bijdragen, vind ik het leukste dat er is!”

lees meer + lees minder -

Per kwartier vooruit

"Hoe meer werkervaring ik opdoe, hoe meer ontwikkelpunten ik ontdek. Ik speelde al langer met de gedachte om me daarin professioneel te laten begeleiden, maar stelde me intensieve en tijdrovende trajecten voor.

Stad & Co bood me aan om gebruik te maken van Coachkwartier. Een laagdrempelige en praktijkgerichte manier om een kwartier of langer met een coach te sparren. Perfect voor mij: regelmatige korte reflecties en direct toepassen. Ik deel diverse werksituaties in mijn gesprekken. Ze geven mij inzicht in oorzaken en ik leer hoe ik in situaties anders kan handelen.

Trouwens, niet alleen mijn coach helpt me daarbij, maar ook mijn collega’s. Iedere eerste maandag van de maand delen we tijdens Share & Care zaken waar we trots op zijn, of waar we tegenaan lopen. Samen leer je zo talenten en valkuilen te herkennen waarmee we onszelf weer kunnen verbeteren. Dat gevoel van kunnen delen en bij elkaar terecht kunnen, is goud waard. Heel fijn, die feedback van die Stad & Collega’s 😊.

lees meer + lees minder -

Écht impact maken, daar doe ik het voor

'Stad & Co helpt me mijn grenzen te verleggen en nieuwe ervaringen op te doen. Ik krijg en voel ruimte om te experimenteren. Dat klinkt spannend, maar dankzij de korte lijntjes met mijn collega’s en het werken in multidisciplinaire teams gaat mijn groei natuurlijk en voel ik me helemaal op mijn plek.

Doordat ik in mijn werk met inhoudelijke én praktische vragen wordt geconfronteerd, ken ik ons werkveld door en door. Simpel gezegd: ik weet wat werkt en wat niet. Dat ik daarbij ook kan rondkijken in de keuken van de overheid, ondernemers, pandeigenaren, culturele instellingen, politie en met andere gespecialiseerde bureaus samenwerk, maakt het des te interessanter.

Ik neem vaak de rol van ‘spin in het web’ op me en ik leg graag verbindingen tussen partijen in winkelgebieden en stadscentra. Hiermee creëer ik niet alleen economische vooruitgang voor alle betrokkenen, maar ook sociale en maatschappelijke voordelen. Weten dat mijn bijdrage verschil maakt, geeft me veel voldoening. Impact maken: niet om te scoren, maar om te helpen.”

lees meer + lees minder -

Meld je aan voor onze nieuwsbrief & blijf op de hoogte van onze activiteiten en projecten.

*  Website URL