Q&A: fluitend naar je werk bij Stad & Co

maart 2024

Hoe is het om te werken als adviseur bij Stad & Co? We vroegen een aantal collega’s naar hun ervaringen.

Jorge van Vliet, senior adviseur   

Op welk moment ben jij het meest trots?

‘’Ik werk nu 2 jaar als adviseur bij Stad & Co. Ik heb aan verschillende uitdagende projecten mogen werken, waarbij ik trots ben op het feit dat we dit altijd in teamverband en met een open transparante houding doen. Dit zorgt voor tevreden opdrachtgevers. Maar: het meest trots ben ik op het moment dat ik mijn handtekening mocht zetten onder een arbeidscontract dat ‘werkgeluk’ ademt, zoals alles bij ons echt om de persoonlijke connectie gaat. De mate waarop we in warmte en vertrouwen met elkaar samenwerken maakt mij trots dat ik deel uitmaak van dit team!

Verder praten met Jorge over werkgeluk bij Stad & Co? Stuur een bericht via jorge@stadenco.nl!

Romy Beukeboom, junior adviseur

Waarom ga je fluitend naar je werk?

“Omdat ik weet: of ik nou naar kantoor ga of op een projectlocatie werk, het wordt gegarandeerd een gezellige en leerzame dag. Met genoeg ruimte voor grappen, koffiepauzes of een wandeling.

Geen dag is hetzelfde is bij Stad & Co en dat geeft mij energie. In een gemiddelde week houd ik me op maandag bezig met het evalueren en analyseren van het horecabeleid in Hoorn. Op de dinsdag sta ik dan een halve dag bij marktondernemers in Den Haag op te halen waar de wijkmarkt zich in kan onderscheiden. Op woensdag help ik mee bij een draagvlakmeting voor het opzetten van een bedrijveninvesteringszone in Werkendam, en donderdag ben ik op kantoor en krijg ik de ruimte om onderzoek te doen, onze stagiaire te begeleiden en deel te nemen aan interne projectgroepen.

Bovendien is er veel aandacht en ruimte voor persoonlijke, vak- en competentieontwikkeling, iets wat ik heel belangrijk vind. En ook fijn, is er samen heel hard wordt gewerkt. Die balans maakt dat ik zélfs op maandagochtend met heel veel plezier aan de slag ga!”

Verder praten met Romy over het starten als junior adviseur bij Stad & Co? Stuur een bericht via romy@stadenco.nl!

Marius Drissen, senior adviseur

Wat geeft jou voldoening in je werk?

Ik vind het opleveren van een eindproduct – waar de mensen die eraan meegewerkt hebben blij van worden – het allerleukst. Aan de start van een traject lijkt het soms onmogelijk om tot een werkbare richting te komen met de vele belangen. Als het dan toch lukt, en de mensen daar enthousiast van worden is dat dankbaar werk. Een voorbeeld is het opleveren van de Ambitie- en Actieagenda in Enschede, of het stappenplan Levendig Centrum in Baarn. Zo’n traject goed afronden maakt me iedere keer weer trots!

Verder praten met Marius over zijn baan als adviseur bij Stad & Co? Stuur een bericht via marius@stadenco.nl!

Floor Boumans, adviseur

Waar krijg jij echt energie van in je werk?

⁠Werken bij Stad & Co is zo leuk voor mij vanwege de dynamische omgeving en de mogelijkheid om creatieve oplossingen te bedenken voor stedelijke uitdagingen. Ik krijg energie van het aangaan van uitdagingen, het continu leren en het verkennen van nieuwe mogelijkheden binnen mijn werk. Geen enkele dag is hetzelfde bij Stad & Co.

We werken door het hele land, met diverse stakeholders, waardoor we op verrassende plekken komen en ieder project een nieuwe ervaring is. En dat doe ik nooit alleen: altijd samen met een geweldig team dat als familie voelt, en in coproductie met de opdrachtgever en stakeholders.

Verder praten met Floor over de dynamiek van het werken als adviseur bij Stad & Co? Stuur een bericht via floorboumans@stadenco.nl!

Ook fluitend naar je werk? We hebben vacatures! Kijk naar werken bij Stad & Co, stuur een van onze collega’s een berichtje of solliciteer direct bij Catherine Bolhuis via catherine@stadenco.nl. Je bent welkom voor een kop koffie!

 

meer weten?

 

Catherine Bolhuis

partner
mail mij     LinkedIn