Video: in gesprek met de stad over evenementen in Utrecht

Ruim 200 Utrechters kwamen op 19 februari 2019 samen tijdens het gesprek met de stad over evenementen. Een bijzonder proces, waarbij de deelnemers via loting waren geselecteerd. Tijdens de avond werd er gesproken over welke typen evenementen bij de stad Utrecht passen, voor wie ze worden georganiseerd, de voor- en nadelen van evenementen, het spreiden van evenementen over de stad en de manier waarop evenementen duurzamer kunnen worden.

De resultaten van deze avond vormen het uitgangspunt voor de gesprekken die we gaan voeren in de Utrechtse buurten, met de omwonenden van de evenementenlocaties. Ook hierbij zijn overige belanghebbenden uitgenodigd. Uiteindelijk zal alle input vertaald worden in locatieprofielen voor 39 evenementenlocaties. Deze profielen bieden per buitenlocatie duidelijke richtlijnen voor het toekomstig gebruik.

Meer informatie?

Wil je meer weten over het project ‘locatieprofielen evenementen’ in Utrecht? Lees dan hier meer over het stadsgesprek dat plaatsvond op 19 februari 2019. Tot slot lees je hier meer over het gehele project.

meer weten?

 

Marlot van Dijken

senior adviseur
mail mij     LinkedIn