Vertrek collega Martijn

november 2018

DE MAZZEL | DOEI DOEI | HOUDOE | DE GROETEN

Als stagiair stapte ik binnen bij (toenmalig) Polyground om in de volgende jaren door te groeien tot sr. procesmanager bij Stad & Co. Na hier tien jaar met heel veel enthousiasme gewerkt te hebben, neem ik per 16 november 2018 afscheid van deze fijne familie om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Welke dat is weet ik nog niet! Het is een weloverwogen en lastige keuze geweest voor mij persoonlijk. Stad & Co voelt als een warme deken voor mij. Met fijne collega’s, projecten die de stad mooier maken en volop ruimte voor mijn eigen ontwikkeling. Hiervoor ben ik de directie en collega’s heel dankbaar en ben ik trots op de resultaten die ik samen met deze mensen heb kunnen neerzetten. Waarom dan toch vertrekken? Omdat het moment is aangebroken om mijn horizon te verbreden.
-Martijn-

Een echte Stad & Co-er

“Ik zie Martijn nog binnen komen nadat hij zijn eerste ‘opdracht’ had binnengehaald. In zijn handen wrijvend met een grote glimlach. Blij dat hij aan de slag mocht gaan in het Eindhovense winkelgebied ‘Kruisstraat/Woenselse Markt’. Zijn enthousiaste reactie was voor mij een bevestiging dat hij een echte ‘Stad & Co-er’ is! Vol passie en gedrevenheid iedere dag weer werken aan onze missie om de stad mooier te maken!”

– Eugene –

Namens Stad & Co

We zijn heel blij met en dankbaar voor al het mooie werk dat Martijn voor ons heeft gedaan en weten zeker dat onze klanten er ook zo over denken. Een gedreven professional, die zijn zaken op orde heeft. Resultaatgericht met een enorme drive om een betekenisvolle bijdrage te leveren. Een fijne collega met een scherp oog voor wat er in zijn omgeving gebeurt. 10 jaar Stad & Co dat is een hele mooie mijlpaal en op basis van zijn sterke intrinsieke motivatie een goed moment om een volgende stap te maken. We wensen Martijn hierbij heel veel plezier en succes toe!

meer weten?

 

Eugène van Gerwen

oprichter en senior adviseur
mail mij     LinkedIn