Team

Filosofie

Stads- en dorpscentra zijn al eeuwenlang plekken waar mensen samenkomen voor transactie en interactie. Stad & Co is ervan overtuigd dat ze, ondanks veranderende behoeften, gewoonten en technologische ontwikkelingen, ook in de toekomst onmisbaar zijn. In deze knooppunten van bedrijvigheid staan wij ondernemers, vastgoedeigenaren en overheden bij. Wij helpen ze om samen toekomstbestendige beslissingen te nemen en deze in concrete acties en resultaten om te zetten. Wij noemen dat: samen de stad mooier maken.

Kernwaarden

Stad & Co gaat persoonlijke en duurzame relaties aan en werkt samen op basis van vertrouwen. We zijn resultaatgericht, zetten graag een stapje extra en we hebben een scherp oog voor de behoeften en belangen van alle betrokkenen. Onze inspanningen zijn er altijd op gericht bewuste groei te realiseren en collectief échte en merkbare maatschappelijk relevante verbeteringen te verwezenlijken.

Stad & School

Voor elkaar klaar staan vinden we als team erg belangrijk. Daarom zorgen wij er samen voor dat nieuwe collega’s zich snel thuis voelen bij Stad & Co. Met ‘Stad & School’, ons interne opleidingsprogramma, dompelen we nieuwe collega’s in een korte tijd onder in het werkveld, onze dienstverlening en ons netwerk.

Verschil maken door verschil maken

Verschil maken begint in onze ogen met verschil maken. Daarom vinden wij diversiteit in ons team belangrijk. Leuke mensen zijn van alle leeftijden, genders, culturen en kleuren. En samen zijn we slimmer en effectiever dan alleen. Iedere nieuwe collega moet dus iets toevoegen: aan onze kennis en ervaring, aan onze dienstverlening, aan onze samenwerkingen en aan ons team.

Business Friend

Stad & Co is een Business Friend van War Child. War Child zet programma’s op voor oorlogskinderen om hun trauma's te verwerken en een waardevolle toekomst op te kunnen bouwen.