Stad&CollegeWij wisselen iedere dag bakken met kennis uit: in onze samenwerkingen, door de gesprekken die we voeren en in de gebieden waar we komen.

Deze collectieve bak aan kennis en ervaringen stellen we met alle plezier manier beschikbaar aan iedereen die mee wil leren. Dit doen we vanuit de overtuiging dat we op die manier samen nog meer positieve impact kunnen maken in stedelijke gebieden.

 
Stadsacademie

Wij leren in ons werk dagelijks van de mensen die we spreken en van de plekken waar wij komen. Deze kennis en praktijkervaringen delen we graag met u, bijvoorbeeld via een lezing, workshop, gastcollege of seminar.

 
Buiten de kaart

Soms is een korte boost nodig om een vraagstuk vlot te trekken. Wij stellen onze kennis, onze praktijkervaring, ons netwerk en onze passie voor de stad beschikbaar om jouw casus eens door een andere bril te bekijken.

 
Boekenkast

Visies, toolkits, stappenplannen, ambitiedocumenten, methodieken. We hebben nogal wat boeken in de kast staan. En die staan daar mooi maar worden nog mooier als ze gelezen worden. Wij delen ze daarom graag met je.

Adviseurs

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Donec sed odio dui. Donec ullamcorper nulla.