Stad&CollegeKennis is goud. Achter slot en grendel dus? Juist niet. In Stad & College delen we vrijuit alles wat we weten. Kies, klik, kijk, luister of lees. Of neem direct een voorsprong en boek een workshop of masterclass!

Meer weten over publiek-private samenwerking in de binnenstad, een BIZ oprichten in coronatijd, een herinrichting combineren met placemaking of de ontwikkeling van een gedragen centrumvisie? In Stad & College vindt u krachtige trainingen en kennissessies, handleidingen, infographics, video’s, onderzoeken en heel veel voorbeelden van de verschillende oplossingen die we voor onze opdrachtgevers ontwikkelen. Kijk rustig rond en laat u inspireren. Zin om snel wijzer te worden? Schrijf u dan in voor een van onze workshops of masterclasses en vergroot uw kennis!

Aan de slag

Verder praten?

Staat uw workshop, masterclass of training er niet tussen? Feedback nodig of een sparringpartner? Of op zoek naar een inspirerende gastspreker voor een congres of een college? Laat het ons weten en we nemen snel contact op!