Stad & Co x KERN @PROVADA

juni 2022

Stad & Co vervult een sessie in het programma van KERN ‘werken aan goede kernen’ tijdens PROVADA, dé grootste vastgoedbeurs van Nederland op 14, 15 en 16 juni in de RAI Amsterdam.

Gebiedsontwikkeling anno 2022 is een complex proces dat om veel meer vraagt dan klinkende presentaties en heldere spreadsheets. Multi-actor management is een belangrijke succesfactor. En in een steeds complexer wordende samenleving met grote opgaven is het ook nog eens onmisbaar. Het moet ertoe leiden dat de juiste partijen aan tafel zitten en kunnen handelen vanuit een bepaald perspectief. Het vraagt wel goed gedirigeerd bottom-up samenwerking tussen publiek en private partijen. Want dáár wordt het resultaat beter van.

Makkelijker gezegd, dan gedaan. Want hoe organiseert u dat en wat levert het dan precies op? Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk neemt Stad & Co u hierin mee. Interactie staat tijdens de sessie centraal. We zijn dan ook nieuwsgierig naar uw ervaringen en vraagstukken. En zoals u van ons weet, hoofd in de wolken, voeten in de klei. Na een uur loopt u naar buiten met praktische handvatten die u meer inzicht geven in hoe multi-actor management te organiseren.

Zien we u op dinsdag 14 juni om 15 uur op het Kern-plein (hal 12, stand 12 – 65)?

Graag tot dan!

Benieuwd naar het volledige programma van KERN? Bekijk het programma hier. Nog geen toegangskaarten? Bestel ze snel. 

 

meer weten?

 

Farzad Ghaus

oprichter en managing partner
mail mij     LinkedIn