Gebiedsmanagement

Winkelstraatmanagement Ten Katestraat Amsterdam

De Ten Katestraat is vooral bekend door de Ten Katemarkt, één van de grootste markten van Amsterdam. Bovendien ligt een van de entree’s van De Hallen aan de Ten Katestraat. De straat is gedurende de markturen een bruisend voetgangersgebied. Ondernemers werken er samen om de economische ontwikkeling van het gebied te stimuleren.

Samenwerken aan een sterk ondernemersklimaat

De ondernemers van de Ten Katestraat en de aangrenzende Bellamystraat werken sinds 2017 samen middels een bedrijveninvesteringszone. Zij streven naar meer bekendheid van de winkels en horeca die achter de marktstallen gevestigd zijn. De ondernemers van het vastgoed en de marktondernemers trekken waar mogelijk samen op voor de ontwikkeling van het gebied. Samen met de andere winkelstraten uit Oud-West zijn de ondernemers verenigd in de Stichting Ondernemers Oud-West. Zo werken zo’n 1000 ondernemers samen aan de ontwikkeling van het ondernemersklimaat in Oud-West.

Samenwerken aan economische ontwikkeling

Stad & Co ondersteunde de ondernemers in 2016 bij de oprichting van de bedrijveninvesteringszone. Vanaf 2017 voeren we het winkelstraatmanagement uit voor de Ten Katestraat en Bellamystraat. We adviseren en begeleiden de vereniging bij het versterken van de onderlinge communicatie en diverse activiteiten die de (economische) ontwikkeling van het gebied stimuleren.

meer weten?

 

Floor Thomasse

senior adviseur
mail mij     LinkedIn
 

Farzad Ghaus

oprichter en managing partner
mail mij     LinkedIn