Gebiedsmanagement

Winkelstraatmanagement Generaal Cronjéstraat Haarlem

De Cronjé is de langste winkelstraat van haarlem met circa 140 ondernemers. Het is een straat met een zeer divers aanbod. Om de Cronjé op de kaart te zetten en de samenwerking tussen diverse partijen on- en offline te versterken is samenwerking onontbeerlijk. De straat schakelt de hulp van Stad & Co in.

‘De Cronjé’

De Generaal Cronjéstraat – in de volksmond de Cronjé – in Haarlem is een winkelstraat van bijna één kilometer lang, waar al 100 jaar gewinkeld kan worden. Het is een gebied met een rijke historie én veel potentie voor de toekomst. Vooral de diversiteit aan ondernemers maakt de Cronjé uniek. Enkele ondernemers zitten al meer dan 50 jaar in de straat, andere ondernemers hebben slechts enkele maanden geleden besloten zich hier te vestigen. Steeds meer landelijke ketens hebben zich in de Cronjé gevestigd. Juist door de lange historie van de Cronjé heeft dat voor een representatieve verdeling van landelijke ketens en zelfstandige ondernemers gezorgd.

Hernieuwde samenwerking

De ondernemers in de Generaal Cronjéstraat werken sinds enkele maanden op een nieuwe manier met elkaar samen en worden hierin ondersteund door een winkelstraatmanager van Stad & Co. Stad & Co voorziet vanuit deze rol het bestuur van (strategische) advisering en ondersteuning bij de uitvoer van de dagelijkse bestuurswerkzaamheden,

Soortgelijke projecten

Winkelstraatmanagement De Gijsbrecht Hilversum

 

Winkelstraatmanagement en BIZ Beethovenstraat Amsterdam

 

Centrummanagement Wervershoof

 

meer weten?

 

Charlie Hoge

adviseur
mail mij     LinkedIn