Gebiedsmanagement

Procesbegeleiding Stichting Ondernemersfonds Eindhoven Centrum

Stad & Co ondersteunt en begeleidt Stichting Ondernemersfonds Eindhoven Centrum (SOEC).

Focus op vergroten onderscheidend vermogen

De Stichting Ondernemersfonds Eindhoven Centrum (SOEC) is een ondernemersfonds voor en door de centrumondernemers. De SOEC zet zich in om het onderscheidend vermogen van het centrum te vergroten, waardoor de concurrentiepositie ten opzichte van andere binnensteden wordt versterkt. Het is dan ook het doel om meer bezoekers te trekken naar het centrum, die langer verblijven, meer besteden om zo meer omzet te genereren voor de ondernemers. Met als gewenst resultaat: het verbeteren van het economisch functioneren van het centrum.

Uitgangspunten investeringen

Alle projecten die door de SOEC financieel worden ondersteund moeten dan ook bijdragen aan de gezamenlijke doelstelling. Uitgangspunt is: zo veel mogelijk ondernemers in het SOEC-gebied moeten profiteren van de investeringen. Ook staat het creëren van samenwerking tussen horeca, retail en dienstverlening centraal.

Procesbegeleiding door Stad & Co

De inzet van Stad & Co richt zich op het stroomlijnen van de besluitvorming door het bestuur, het actief aangaan en onderhouden van publiek-private samenwerkingsverbanden en het voeren van het secretariaat en administratie.

meer weten?

 

Eugène van Gerwen

oprichter en senior adviseur
mail mij     LinkedIn