Gebiedsmanagement

Compaan Beverwijk Centrum

Op 24 januari 2017 is compaan van start gegaan in Beverwijk Centrum. Met behulp van compaan werkten de ondernemers, de politie, de brandweer en de gemeente samen aan een veilig en schoon centrumgebied. Met het tekenen van de samenwerkingsovereenkomst zijn alle afspraken tussen de stakeholders vastgelegd. Stad & Co begeleidt het compaan-traject.

De Werkgroep die aan de slag gaat met compaan voor het centrum vindt het belangrijk dat met één druk op de knop alle betrokken partijen met elkaar in contact staan. Alle informatie om Beverwijk Centrum veiliger en aantrekkelijker te maken is door compaan gebundeld en voor iedereen beschikbaar. Op deze manier kan er sneller worden overlegd en efficiënter informatie en ideeën worden uitgewisseld. Daarvoor maakt Beverwijk Centrum gebruik van Chainels, een digitaal en online communicatieplatform. Met behulp van Chainels bereiken de ondernemers en de andere partners elkaar sneller. Bijvoorbeeld als er een winkeldief in het centrum is gesignaleerd of als er iets gerepareerd dient te worden.

Snel werken, communicatie en feedback, volgens mij is dat hetgeen ondernemers graag willen. Ik heb er hoge verwachtingen van.

– Freek Ossel, burgemeester van Beverwijk

meer weten?

 

Farzad Ghaus

oprichter en managing partner
mail mij     LinkedIn