Gebiedsmanagement

Centrummanagement Wervershoof

De ondernemers uit het Noord-Hollandse dorp Wervershoof hopen met de inzet van een centrummanager hun ‘dromenboek’ om te zetten naar concrete stappen vooruit. Het winkelcentrum dat valt onder de gemeente Medemblik heeft voor de invulling van deze rol Stad & Co in de arm genomen.

Couleur Locale Wervershoof

Het Noord-Hollandse dorp Wervershoof heeft een bovenlokaal verzorgend winkelcentrum. Dorpsbewoners en bewoners uit omliggende kernen doen er hun dagelijkse boodschappen en ontmoeten er elkaar. Veel (zelfstandig) ondernemers werken er met liefde voor het vak en service staat hier nog voorop. In samenwerking met de Plekkenmakers is in 2020 en 2021 het dromenboek ‘Couleur locale Wervershoof’ opgesteld. Dit inspirerende document biedt veel handvatten voor actie. Een enthousiaste groep van betrokken stakeholders zet zich in voor de toekomstbestendigheid van de dorpskern en hoopt met de hulp van Stad & Co het dromenboek te vertalen naar een concreet plan van aanpak.

Rol van Stad & Co

Stad & Co gaat de centrumgroep helpen met het aanbrengen van focus, het prioriteren van de korte en lange termijndoelen en het op gang brengen en in stand houden van het verbeterproces. Daarnaast adviseren we het bestuur van de ondernemersvereniging en de gemeente over uiteenlopende centrumvraagstukken, zijn we het aanspreekpunt voor alle ondernemers en communiceren we pro-actief over de voortgang in het centrum.

Soortgelijke projecten

Winkelstraatmanagement De Gijsbrecht Hilversum

 

Winkelstraatmanagement en BIZ Beethovenstraat Amsterdam

 

BIZ en strategisch gebiedsmanagement Museum Quarter

 

meer weten?

 

Floor Boumans

adviseur
mail mij     LinkedIn
 

Floor Thomasse

senior adviseur
mail mij     LinkedIn