Ondernemersfondsen

BIZ Tweede Van der Helststraat Amsterdam

De ondernemersvereniging van de Tweede van der Helststraat had de wens zich te verenigingen in een BIZ-vereniging. Ze schakelen de hulp van Stad & Co in bij de procesbegeleiding van de BIZ.

Een BIZ

Een bedrijveninvesteringszone (BIZ) is een afgebakend gebied waarbinnen ondernemers samen investeren in het verbeteren van de kwaliteit van hun bedrijfsomgeving en het bezoekersklimaat. Bijvoorbeeld door gezamenlijk tijd en geld te steken in het veiliger en aantrekkelijker maken van hun winkelstraat. De activiteiten van een BIZ zijn aanvullend op die van de gemeente in het gebied. Ondernemers die samen een BIZ oprichten, kunnen eenvoudig zelf de financiering van hun activiteiten regelen.

Tweede van der Helststraat

Als BIZ-vereniging staan de Amsterdamse ondernemers nog sterker en kunnen zij daadkrachtiger hun ambities realiseren. Een BIZ-vereniging brengt een solide financiƫle basis met zich mee en zal de slagkracht van de ondernemers in het winkelgebied vergroten. Stad & Co heeft alle kennis in huis om een BIZ te realiseren en begeleidt de ondernemers hierbij van a tot z.

meer weten?

 

Floor Thomasse

senior adviseur
mail mij     LinkedIn