Ondernemersfondsen

BIZ The Olympic Amsterdam

The Olympic Amsterdam (het Stadionplein en omgeving) is volop in ontwikkeling! Om de gouden kansen voor het gebied te verzegelen, hebben ondernemers en eigenaren het initiatief genomen voor het oprichten van een BIZ.

Een BIZ voor The Olympic

De BIZ is een afgebakend gebied waarbinnen ondernemers en/of vastgoedeigenaren samen tijd en geld steken in het aantrekkelijker, bekender en veiliger maken van het gebied. Als BIZ zijn de ondernemers en eigenaren professioneel georganiseerd en een stevige gesprekspartner richting de gemeente en andere partijen.

Ambities

De ambities van BIZ The Olympic Amsterdam richten zich onder meer op de marketing en promotie van het gebied als nieuwe bestemming in Amsterdam, een aantrekkelijke evenementenprogrammering, een schoon, duurzaam en goed bereikbaar gebied en een sfeervolle uitstraling van het gebied. Hierdoor wordt een bestemming gecreƫerd waar bedrijven graag ondernemen en waar bewoners en bezoekers graag wonen en verblijven. Het doel is om de ontwikkeling van het gebied The Olympic Amsterdam de komende jaren optimaal te stimuleren voor alle stakeholders.

Van 5 maart t/m 13 april 2018 vindt de formele draagvlakmeting plaats. Stad & Co begeleidt de oprichting van BIZ The Olympic Amsterdam van begin tot eind.

meer weten?

 

Farzad Ghaus

oprichter en managing partner
mail mij     LinkedIn