Ondernemersfondsen

BIZ en winkelstraatmanagement Roelof van Baerle Amsterdam

Ondernemersverenging Roelof van Baerle timmert aan de weg! Ze zijn ambitieus en hebben de wens zich door te ontwikkelen tot een BIZ-vereniging. Stad & Co is gevraagd het BIZ-traject van a tot z te begeleiden.

Roelof van Baerle

Het gebied tussen het Concertgebouw en de Hobbemakade heeft een klassieke uitstraling en bijbehorende ondernemingen, maar is ook een hele prettige woonbuurt. De ondernemers in het winkelgebied Van Baerlestraat, Roelof Hartplein en Roelof Hartstraat werken sinds juni 2015 actief samen in een KVO-traject. Naast schoon, heel en veilig hebben de ondernemers in het winkelgebied nog meer ambities geformuleerd om het gebied te profileren én om te profiteren van het groeiend aantal bezoekers in Amsterdam.

Op weg naar een BIZ

Als BIZ-vereniging staan de ondernemers sterker en kunnen zij daadkrachtiger hun ambities realiseren. Een BIZ brengt een solide financiële basis met zich mee en zal de slagkracht van de ondernemers in het winkelgebied vergroten.

Begeleiding Stad & Co

Stad & Co heeft de vereniging begeleid bij alle te nemen stappen en deadlines, het informeren van ondernemers en het onderhouden van contacten met de gemeente en het stadsdeel. Aanvullend heeft Stad & Co het winkelstraatmanagement in het gebied verzorgd. En met resultaat: de ondernemers werken nauwer samen en de aansluiting met het nabije Museumkwartier is sterker.

meer weten?

 

Farzad Ghaus

oprichter en managing partner
mail mij     LinkedIn