Ondernemersfondsen

Herstemming BIZ De Trompet en Heemskerk Centrum

Na een eerste succesvolle termijn van BIZ Heemskerk Centrum heeft het bestuur de wens geuit om de BIZ te verlengen met een tweede termijn. Ook de vastgoedeigenaren op bedrijventerrein De Trompet in Heemskerk willen de samenwerking de komende jaren voortzetten. Stad & Co is gevraagd om beide BIZ-besturen te ondersteunen en adviseren gedurende de verlengingstrajecten.

Succesvolle BIZ’en

De ondernemers in het centrum van Heemskerk spraken in 2017 de wens uit om zich te verenigingen in een bedrijveninvesteringszone (BIZ). De BIZ is sindsdien een feit en heeft zich de afgelopen jaren bewezen. Er zijn meerdere succesvolle evenementen, promotie, feestverlichting, centrummanagement en een digitaal communicatieplatform opgetuigd. Ook de eigenaren van bedrijventerrein De Trompet in Heemskerk werkten de afgelopen vijf jaar succesvol samen aan gedeelde doelen die het gebied ten goede kwamen.

Veelzeggende uitslagen

Onder begeleiding van Stad & Co hebben beide BIZ-besturen ingezet op een uiterst zorgvuldige aanpak. Het persoonlijk contact, de fysieke aanwezigheid in het gebied en de aandacht voor individuele wensen heeft zijn vruchten afgeworpen. Beide BIZ’en zijn met positieve draagvlakcijfers verlengd. Dat betekent dat de samenwerking zowel in het centrum als op het bedrijventerrein voor vijf jaar is verlengd. Bedrijventerrein De Trompet zet de komende vijf jaar in op verduurzaming, profilering, veiligheid en onderhoud. In het centrum ligt de focus op het verder verhogen van de betrokkenheid en het verbeteren van de onderlinge samenwerking.

Soortgelijke projecten

BIZ Havengebied IJmuiden 2.0

 

Oprichting en verlenging BIZ Haarlem Binnenstad

 

Samen bereiken we (Zoeter)meer  

 

meer weten?

 

Charlie Hoge

adviseur
mail mij     LinkedIn
 

Floor Boumans

adviseur
mail mij     LinkedIn