Ondernemersfondsen

BIZ Bedrijvencentrum Osdorp Amsterdam Nieuw-West

Stad & Co ondersteunt het proces van realisatie van een BIZ voor vastgoedeigenaren op bedrijvencentrum Osdorp in Amsterdam Nieuw-West.

BIZ

Een bedrijveninvesteringszone (BIZ) is een afgebakend gebied waarin ondernemers en vastgoedeigenaren van commercieel vastgoed samen tijd en geld steken in het veiliger en aantrekkelijker maken van het gebied. Het is een nieuwe manier van samenwerken die veel voordelen biedt. Er zijn in Nederland al flink wat BIZ-en actief, waar de deelnemers in de betreffende gebieden heel tevreden over zijn. De activiteiten van een BIZ zijn aanvullend op die van de gemeente. Het verschil tussen een BIZ en een gewone ondernemersvereniging is dat in een BIZ alle ondernemers en/of eigenaren meebetalen.

Bedrijvencentrum Osdorp

De vastgoedeigenaren hebben de ambitie om de samenwerking tussen de eigenaren onderling en tussen de pandeigenaren en de gemeente Amsterdam te versterken. Een BIZ Bedrijvencentrum Osdorp moet deze samenwerking ondersteunen. Een BIZ vergroot ook de financiƫle slagkracht van de eigenaren en maakt het mogelijk om structureler resultaten te boeken. Samen ondersteunen wij het opzetten en realiseren van een BIZ voor Bedrijvencentrum Osdorp.

meer weten?

 

Farzad Ghaus

oprichter en managing partner
mail mij     LinkedIn