Stad&Co

partners

Ons geloof in de kracht en de mogelijkheden van samenwerking zit diep, net als onze overtuiging dat kennis er is om samen van te profiteren. In onze ogen hebben publieke en private partijen elkaar hard nodig om goed werkende oplossingen te vinden voor de huidige economische en sociale vraagstukken in de stad. Stad & Co werkt samen met branche- en netwerkorganisaties, citymarketingorganisaties, partnerbureau’s, hogescholen en universiteiten. Ook samenwerken? Laat het ons weten!

 

Met een netwerk van ruim 1000 partners bouwen wij aan een leefbare, aantrekkelijke, welvarende, duurzame en inclusieve MRA. De inhoudelijke kennis van Stad & Co op het gebied van publiek private samenwerking en de werking van overheden is van grote toevoeging op onze kennis over het gidsen van bewoners, bezoekers en bedrijven

Amsterdam & Partners

Samen met Amsterdam & Partners bouwen we aan een leefbare en welvarende stad en metropool Amsterdam waar mensen naar tevredenheid wonen, werken en recreëren.

 

BUUR is de uitdrukking van ons geloof in de stad als sociaal netwerk

BUUR

Samen met BUUR werken wij op een visionaire en beeldende manier aan de stad van de toekomst.

 

Wij maken de wereld een beetje beter door onze expertise en innovatieve tools op gebied van marketing analytics en datavisualisatie met én voor praktijkpartners te delen

Centre for Market Insights

Samen met het onderzoekscentrum van de HVA, het Centre for Market Insights, doen wij onderzoek naar de rol en effecten van technologie in binnenstedelijke winkelgebieden.

 

Stad & Co werkt in veel projecten met dit platform en kan daardoor haar kennis en expertise inzetten bij de inrichting van de community

Chainels

Samen met Chainels bieden wij innovatieve on- en offline concepten voor publiek-private samenwerkingen binnen winkelgebieden en bedrijventerreinen.

 

Wij geloven in Eindhoven. Eindhoven is de stad van Technologie, Design en Kennis, maar is vooral de stad van de combinatie daarvan. Het zijn de crossovers die Eindhoven haar energieke dynamiek geven

Eindhoven 365

Samen met Eindhoven365 maken wij Eindhoven nog mooier en laten wij de stad op een inspirerende, krachtige en eenduidige wijze aan de wereld zien.

 

Werken aan vraagstukken in beroepspraktijk en samenleving

Hogeschool Rotterdam

Met het kenniscentrum Creating010 van de Hogeschool Rotterdam onderzoeken wij maatschappelijke transformaties, die samenhangen met digitalisering en ontwikkelingen in informatie- en communicatietechnologie.

 

Samen met Stad & Co, winkeliers, ondernemers en technologiepartijen onderzoeken wij innovatieve technologische mogelijkheden

Hogeschool van Amsterdam

Samen met de Hogeschool van Amsterdam doen we onderzoek en werken we aan het delen van kennis.

 

Stad&Co is voor DNWS een belangrijke partner op gebied van samenwerken in winkelgebieden

De Nieuwe Winkelstraat

Samen met Platform de Nieuwe Winkelstraat zorgen wij voor het delen van kennis en het toekomstbestendig maken van winkelgebieden in Nederland.

 

Wij bieden gebieden en gebruikers grip op de toekomst

RUIMTEVOLK

Samen met RUIMTEVOLK werken wij op een creatieve manier aan duurzame en vitale steden en regio's.

 

Stad & Co is een toegankelijke en gastvrije partner en bereid om kennis te delen. Samen maken wij ons sterk voor een slimmere wereld

Saxion stadsLAB

Samen met het stadsLAB van hogeschool Saxion zetten wij praktijkvragen van de ontwikkeling in stad en regio centraal. De studenten zijn leergierig, maar vaak ook onbevangen. Dat levert vaak verrassende inzichten op.

 

Als mensen het verschil moeten maken, moet je ze helpen het verschil te maken. Wij helpen graag een klantbeleving een beetje leuker te maken

Shopology 

Samen met Shopology helpen wij bij het realiseren van een gewenste klantbeleving op korte- en lange termijn.

 

Het was leuk en motiverend om een opdracht voor Stad & Co uit te voeren. Ze waren enthousiast en blij verrast met onze voorstellen. Hopelijk nemen ze onze ideeën mee in hun nieuwe plannen.

SiNTLUCAS

Samenwerken met de studenten van het SiNTLUCAS geeft verrassende inzichten en creatieve ideeën. Een ontmoeting tussen onderwijs en bedrijfsleven, waarin gebruik wordt gemaakt van elkaars kennis, creativiteit en ervaring.

 

Mensen met veel humor, om leren gaan met mensen. Dat is Trainmarkstijl

TrainMark

Samen met TrainMark proberen we mensen op de juiste manier te prikkelen, uit te dagen en – blijvend – te motiveren. Wat bijdraagt aan gastvrijheid in de stad of een winkel- of horecagebied.

 

VNO-NCW brengt de kennis en expertise van Stad & Co in stukken die zij produceren. Zodoende heeft Stad & Co direct invloed op hoe de binnenstad van de toekomst eruit komt te zien

VNO-NCW

Stad & Co is aangesloten bij VNO-NCW, een ondernemingsorganisatie. Zij realiseren verbinding tussen het bedrijfsleven en de samenleving met de overtuiging dat ze elkaar in maatschappelijke vraagstukken nodig hebben.