Nicole verlaat Stad & Co

mei 2023

Per 1 mei 2023 heeft Nicole Haas Stad & Co verlaten. Na ons team 6 jaar lang als adviseur te hebben versterkt, kiest ze voor een nieuwe richting.

Met het project friet, schatkaarten en dobbelstenen sluit Nicole haar werkzaamheden bij Stad & Co af.

Nicole: ‘Privé houd ik me al lange tijd bezig met het klimaat en probeer ik mijn ecologische voetafdruk te verkleinen, bijvoorbeeld door veganistisch te eten. Het voelt voor mij als een logische volgende stap om me ook in mijn werk nog nadrukkelijker voor het klimaat in te zetten. Hoe weet ik nog niet precies. De komende tijd verdiep ik me daarin om een goede keuze te kunnen maken.

Ik kijk ondertussen met erg veel plezier terug op ruim zes jaar Stad & Co! De stedelijke dynamiek blijf ik fascinerend vinden. Dus we komen elkaar vast nog wel eens tegen, ergens op een groen dak of zo. Of in een friettent 😊