Oproep voor Brabantse ondernemers

februari 2021

Bent u een Brabantse ondernemer? En heeft u behoefte aan een gratis promovideo van uw winkelstraat, winkelcentrum of bedrijventerrein? Dat kan! Dit aanbod is een uitgelezen kans voor uw vereniging en/of bestuur om uw gebied op de kaart te zetten.

SiNTLUCAS

Studenten van grafische school ‘SiNTLUCAS’ in Eindhoven (middelbaar beroepsonderwijs) werken in het tweede studiejaar aan een praktijkopdracht. De opdracht luidt: ‘’Maak een promovideo op maat, met de winkelstraat, een winkelcentrum of een gebied in een stad of dorp in de regio Brabant als podium.’’

Op deze manier leren de studenten het bedrijfsleven kennen en krijgen ze de kans om te werken aan een échte opdracht.

Aanbod

Deze opdracht biedt u kans om samen te werken met topstudenten en tegelijkertijd ontstaat er een gratis communicatiemiddel in de vorm van een 2-minuten durende video waarmee u de promotie van uw winkelgebied kunt boosten. Een win-win situatie dus. Tussen 31 mei en 24 juni gaan de studenten daadwerkelijk aan de slag.

Interesse?

Behoefte aan een extra impuls voor uw gebied? En bent u bereid wat tijd te investeren? Wacht niet langer! Aanmelden is mogelijk tot 1 maart door te mailen naar peggy@stadenco.nl. Liever eerst wat meer informatie? Peggy Smulders is voor vragen bereikbaar op: 06 – 54661603.

——–

Stad & Co signaleert kansen en mogelijkheden voor studenten en formuleert interessante opdrachten voor ondernemers, vastgoedeigenaren en diverse stakeholders in ons werkveld.  Wij hebben- vanuit een maatschappelijk oogpunt en belang – korte lijnen met onderwijsinstellingen en maken tegelijkertijd gebruik van onze netwerken in stedelijke gebieden. Samen met SiNTLUCAS zijn we actief in de regio Brabant.

meer weten?

 

Peggy Smulders

adviseur
mail mij     LinkedIn