Even voorstellen: nieuwe collega's René en Peter

januari 2019

Het Stad & Co team heeft er twee nieuwe collega's bij: René Poierrié en Peter van Gool. Ze zijn beiden het nieuwe jaar goed begonnen met een uitdaging bij Stad & Co. Ze stellen zichzelf graag even voor:

René van Stad & Co:

Heel graag wil ik mijn energie gaan steken in het nóg mooier, gezelliger, interessanter, leefbaarder en leuker maken van de (binnen)stad. De komende periode ga ik dat doen voor diverse binnenstedelijke samenwerkingsverbanden en projecten binnen Eindhoven centrum. Hoe mooi, spannend, modern, high-tech, industrieel, design capital en trending Eindhoven inmiddels ook al is, deze reeds ingeslagen weg wil ik graag ondersteunen.
Vanuit mijn jarenlange achtergrond in de gastvrijheidsbranche is hospitality een prettige bijkomstigheid om samen tot een mooi resultaat te komen. Ik wil me dan ook graag inzetten om partijen te verbinden en optimale samenwerkingen aan te gaan met partners die ook “echt betrokken” zijn binnen alle lopende en aankomende projecten. Daarnaast ben ik gewoon heel erg trots op “ons Eindhoven”, dat in de afgelopen jaren op zo veel vlakken een stormachtige ontwikkeling heeft doorgemaakt.
Het stadsleven leuker, mooier en gezelliger maken! Ik heb er enorm veel zin in!

meer weten?

 

Eugène van Gerwen

oprichter en senior adviseur
mail mij     LinkedIn