Even voorstellen... nieuwe collega: Janneke!

november 2019

Nog héél even en dan start Janneke den Ouden bij Stad & Co. Wie is onze nieuwe collega, waar kijkt ze naar uit en waar is ze goed in?

Verbinden

‘Mijn eerste dag bij Stad & Co moet nog beginnen dus wat ik precies ga doen en waar ik aan de slag ga, kan ik nog niet zeggen. Maar ik kijk er nu al naar uit om opdrachtgevers te leren kennen en met al mijn collega’s kennis te maken! Ik heb er al een paar ontmoet. Wat een enthousiasme en energie proef je dan! Voor mij is dat de basis van hoe je met elkaar samenwerkt en hoe je je inzet voor mensen, organisaties en gebieden. Mensen verbinden is een belangrijke drijfveer in zowel mijn zakelijk leven als mijn privéleven. Ik doe dat door – heel veel! – vragen te stellen. Dan leer je mensen, en hun belangen en wensen, echt goed kennen.’

Gebiedsontwikkeling

‘Hiervoor werkte ik in de gebiedsontwikkeling, samen met ondernemers, ambtenaren, ontwikkelaars, vastgoedeigenaren en -beheerders, bewoners en andere initiatiefnemers. De kunst is om iedere keer weer raakvlakken en draagvlak te vinden, en de juiste toon. Dit deed ik door de jaren heen vanuit verschillende rollen: participatie, omgevingsmanagement, communicatie en plintenmanagement. Gekke term hè? Behalve het latje onderaan de muur is een plint ook de begane grond van een gebouw waar vaak horeca, winkels en andere bedrijvigheid in zit. Plintenmanagement gaat dus over de stad op ooghoogte en de beleving op straat. Wie meer wil weten, vertel ik graag meer!’

Resultaat telt

‘Sporten is voor mij een heel fijne uitlaatklep. Ontspannen en inspannen tegelijk. Ik heb zelf jarenlang gevolleybald. Dat heeft er bij mij voor gezorgd dat ik graag in teamverband werk en resultaat wil bereiken. Een gezelschapsspelletje kan er bij mij dan ook nog wel eens heftig aan toe gaan. En ook in mijn werk wil ik er altijd voor 100% voor gaan. Ook bij Stad & Co! Vanaf 1 december…’

janneke@stadenco.nl

meer weten?

 

mail mij     LinkedIn