Even voorstellen: Lisa, Maud en Rosalie

september 2018

Even voorstellen: dit zijn Lisa Crijns (27), Maud Muselaers (27) en Rosalie Smit (35), en samen versterken zij het team van Stad & Co per 1 september!

Terug naar de stad.

Tijdens en na mijn studie ruimtelijke ordening en planologie heb ik mij lange tijd bezig gehouden met ruimtelijke ontwikkelingen in het buitengebied. Maar ik heb altijd geweten, ik wil terug naar de stad! Daarom ben ik de master Stadsgeografie gaan doen. In 2017 heb ik mijn master afgerond en nu biedt Stad & Co mij de kans om mijn passie te volgen en mijn krachten en kennis in te zetten om de stad mooier te maken. Ik zal bij Stad & Co met name een bijdrage gaan leveren aan lopende en nieuwe projecten in Eindhoven. Ik kijk enorm uit naar de samenwerking met alle verschillende partijen en kan niet wachten om een mooie bijdrage te gaan leveren aan de stad. Wellicht tot snel!

Lisa van Stad & Co

Verschillende gezichten

Yes, een mooie nieuwe uitdaging! Van nu af aan mijn energie stoppen in het bouwen aan de stad waarin we willen leven, samen met alle betrokkenen. De studie toerismemanagement heeft mijn interesse gewekt voor de verschillende gezichten die een gebied kan hebben (zowel leefomgeving als bestemming), en voor de wisselwerking tussen bewoners en bezoekers. De studie stadsgeografie bleek een logische verdieping te zijn in dit onderwerp, toegespitst op het stadsleven. Binnen Stad & Co ga ik ondersteuning bieden aan diverse projecten, met name in de omgeving van Amsterdam. Verder ga ik een deel van de communicatie op mij nemen. Ik heb er zin in… hopelijk tot snel!

Maud van Stad & Co

Werken in Amsterdam!

Een nieuwe uitdaging in de stad waar ik ook woon! Na mijn studie communicatiewetenschap heb ik zeven jaar het Haarlemse bedrijfsleven mogen vertegenwoordigen. Sinds september werk ik in Amsterdam voor Stad & Co. Na jaren met veel plezier in Haarlem gewerkt te hebben, vind ik het super leuk om mijn netwerk uit te breiden en in de stad te gaan werken waar ik ook woon. Ik hou mij momenteel bezig met projecten in Oud West en het Olympisch Stadion.

Rosalie van Stad & Co

meer weten?

 

mail mij     LinkedIn
 

mail mij     LinkedIn