Stads
academie

Wij werken vanuit Stad & Co in veel verschillende steden en dorpen, en komen daar zowel in de winkels, horeca, gemeentehuizen en op straat als op de bedrijventerreinen en het platteland.

Ook spreken we veel verschillende mensen, zoals ondernemers, bewoners, vastgoedeigenaren, ambtenaren, wethouders, handhavers, studenten, ontwerpers, stedenbouwkundigen en wetenschappers. Op al deze plekken, en samen met al deze mensen, werken wij aan het initiëren en versterken van lokale en kleinschalige initiatieven tot aan meer strategische trajecten. Wij geloven dat je kennis het beste kunt vermenigvuldigen door het te delen. We bieden hierin allerlei vormen aan, zoals lezingen, workshops, gastcolleges en seminars, en staan uiteraard ook open voor nieuwe manieren om kennis en ervaring te delen. De activiteiten binnen onze stadsacademie vinden altijd plaats binnen een duidelijke context, omdat ons werk altijd maatwerk is. Zo bieden wij bijvoorbeeld geen losse module over participatie aan, omdat dit bij uitstek samenhangt met de lokale belanghebbenden en doelstellingen. Als u onze expertise graag wilt inzetten, gaan wij graag met u aan tafel om te bekijken op welke manier we dat het beste kunnen vormgeven, zodat we samen komen tot een programma met diepgang en relevante inhoud.

Aan de slag

Gastcollege

Vastgoed en gastvrijheid? Op het eerste oog wellicht een onverwachte combinatie, maar bij het gastcollege door Nicole van Stad & Co bleek dit bij uitstek een koppeling te zijn waar in de toekomst een hoop winst mee valt te behalen.

Training

Mensen maken de stad! Hiervan zijn wij overtuigd, evenals dat hiervoor een professionele manier van samenwerken noodzakelijk is. Een goed functionerend samenwerkingsverband ontstaat niet vanzelf. Dat verdient veel aandacht en zorg.

Adviseurs

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Donec sed odio dui. Donec ullamcorper nulla.