Interim ondersteuning
alle kennis in huis!

Interim ondersteuning

Soms piekt het ineens. Een specialist valt langdurig uit, een vraag blijkt complexer dan gedacht, een probleem is urgent, een team komt expertise tekort. Toegenomen verwachtingen van burgers en ondernemers hebben ook in het publieke domein de behoefte vergroot aan snelle en flexibele tijdelijke arbeidsoplossingen. De interim professionals van Stad & Co voegen dankzij hun brede vakinhoudelijke kennis en ruime ervaring direct de juiste waarde toe binnen gemeenten, provincies en het Rijk.

Snijvlak publiek en privaat
Werken voor de publieke zaak is een vak apart. Het vraagt om een goed begrip van de rol van de overheid in de samenleving. Stad & Co werkt dagelijks op het snijvlak van publiek en privaat en begrijpt deze daardoor als geen ander. Onze adviseurs hebben diepgaande kennis op het gebied van economie, ondernemerschap, winkel- en horecagebieden, bedrijventerreinen, publiek-private samenwerking, omgevingsmanagement, participatie, veiligheid en leefbaarheid. Hierdoor, en door onze brede, hands on en altijd up to date ervaring zijn we snel inzetbaar op allerlei beleidsterreinen. Onze bijdragen liggen op het vlak van management, strategie, beleid en beleidsrealisatie.

Werkwijze Stad & Co
We zijn gewend integraal en oplossingsgericht te denken en te werken. Daarbij hebben we veel aandacht voor de meerwaarde van samenwerkingen en bevorderen deze door inhoudelijke verbindingen en draagvlak te creƫren. Een frisse blik, politiek-bestuurlijke sensitiviteit en intrinsieke bevlogenheid doen de rest. Zolang het nodig is: alle kennis in huis!

Nieuwsgierig?

Benieuwd naar de interim dienstverlening van Stad & Co? Bekijk welke professionals en kennis wij in huis hebben.

Adviseurs

Meer weten? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Mail naar interim@stadenco.nl.