Buiten
de
kaart

Soms kom je even niet verder. Een gebrek aan creativiteit. Vast in dezelfde patronen. Geen idee waar te beginnen. Herkenbaar? Stad & Co brengt mensen samen die hierin weleens het verschil kunnen maken. Delen is vermenigvuldigen. Wij delen onze kennis, expertise en ons netwerk met alle plezier. Delen jullie je uitdaging dan met ons?

Een blik vooruit.
Pleinen zijn plekken waar mensen van oudsher samenkomen, elkaar ontmoeten en zaken uitwisselen. (…) plein brengt Stad&Co mensen samen om kennis ter delen en op die en netwerken aan elkaar te koppelen.

Wij faciliteren graag in het tot stand brengen van deze verbinding. Wij ondersteunen bij het vinden van duurzame en realistische antwoorden op jouw vraag (en dit betekent niet dat we onze fantasie en verbeelding vergeten te gebruiken). En faciliteren een passend, op maat gemaakt proces waarbij alle aandacht uitgaat naar het vlottrekken van jouw uitdaging.
Dat kan zijn door mensen die ervaring hebben met eenzelfde uitdaging aan tafel te zetten of door met een nieuwe creatieve werkvorm verrassende denkrichtingen te verkennen. Onze praktijkervaring, maar ook die van onze samenwerkingspartners, leidt misschien wel tot potentiële oplossingen die eerder niet voor mogelijk werden gehouden.

Stad & Co faciliteert, inspireert en verbindt professionals. Stad & Co maakt co-creatie mogelijk. Omvangrijk, krachtig en toch wendbaar. Wij zijn het instrument, jij bepaalt hoe je hem bespeelt

Aan de slag

Inspiratietour

Uitgaansgebied Overpoort in Gent laat zich inspireren in Eindhoven op Stratumseind.

Wensbeeld

Ondernemers zijn voorloper in stedenbouwkundig ontwerp voor nieuwe straat.

Temmend Terras

Wetenschappers, ondernemers, ambtenaren en creatievelingen werken aan toolkit Temmend Terras.

Adviseurs

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Donec sed odio dui. Donec ullamcorper nulla.