Den Bosch: bedrijfsparken HTMT verkrijgt Keurmerk Veilig Ondernemen

juni 2018

De ondernemersvereniging Bedrijfsparken High Tech Maaspoort Treurenburg (HTMT) heeft in april het certificaat Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) weten te behalen.

Veiligheidsanalyse

Met steun van Avans Hogeschool en onder begeleiding van Stad&Co, is een veiligheidsanalyse opgesteld voor het HTMT bedrijventerrein. Dit heeft geresulteerd in een plan van aanpak voor de komende drie jaar met aandacht voor de thema’s ‘beleving van onveiligheid’, ‘beheer van de omgeving’, ‘inbraak en diefstal’, ‘verkeersveiligheid’ en ‘samenwerking en communicatie’.
(image: htmt-kvo-werkgroep-bestuur-wethouder-24mei2018.jpg)

Samenwerken aan veiligheid

HTMT-voorzitter Harry Emmen geeft aan ‘dat de kracht van de KVO-certificering is gelegen in de planmatige samenwerking tussen ondernemers, brandweer, politie, gemeente en de Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen ’s-Hertogenbosch.’ Hij is dan ook zeer verheugd dat deze partijen, samengebracht in de werkgroep KVO HTMT, op donderdag 24 mei op het gemeentehuis in Den Bosch een convenant hebben ondertekend: “Dit is een mooi teken van verbondenheid en commitment om in de komende drie jaar samen te werken aan het verbeteren van de veiligheid op het bedrijventerrein van de ondernemersvereniging HTMT.’

meer weten?

 

mail mij     LinkedIn