Coronavirus

maart 2020

Wij hopen van harte dat alles goed met u gaat in deze uitzonderlijke tijden. Ondernemers en overheden nemen ongekende maatregelen, mensen in vitale beroepen en vooral zorgmedewerkers stijgen vér boven zichzelf uit. Iedereen heeft maar één oogmerk: samen het juiste doen.

Bij Stad & Co werken we sinds 1,5 week allemaal vanuit huis. U kunt ons bellen en mailen op de bekende nummers en adressen, en wij reageren zoals u van ons gewend bent. De wijze waarop we contact leggen is uitgebreid met tele- en videoconferencing. Fysieke afspraken maken we niet tot 6 april.

Alle projecten waarin we samen met u actief zijn, lopen door. Ook nieuwe vragen, ideeën en bewegingen als gevolg van de omstandigheden, pakken we graag op. Alles wat we gezamenlijk kunnen doen om de maatschappelijke en economische schade te beperken en om de collectiviteit en wederzijdse zorg te versterken, heeft onze aandacht.

De gevolgen van de acute crisis door het coronavirus zijn reusachtig. De langetermijneffecten zijn op dit moment letterlijk onvoorstelbaar. Schakel ons in als u hulp nodig heeft of wilt klankborden. Maar voor alles: pas goed op uzelf en op elkaar.