Catherine Bolhuis: Nieuwe collega, ervaren adviseur!

januari 2022

Sinds deze week versterkt Catherine Bolhuis team Stad & Co. Wie is onze nieuwe collega, wat lijkt haar het állerleukste aan het werken bij Stad & Co en hoe zien haar eerste weken eruit?

Ontwikkelen en verbeteren 

‘Mijn achtergrond is heel divers. Ik heb als beleidsadviseur bij het Ministerie van Economische Zaken gewerkt, maar ook als adviseur en projectleider bij Ahold Real Estate, Albert Heijn en La Place. Ook heb ik een kleine twee jaar zelfstandig geadviseerd in vastgoed- en gebiedsontwikkelingstrajecten. De rode draad in mijn werkervaring is proposities verbeteren en ontwikkelen voor klanten. In de breedste zin van het woord, dus voor bedrijven, huishoudens, bezoekers, gebruikers.’ 

Resultaatgericht 

‘Ik ben van de publieke sector steeds meer de retail ingezogen. Bij Stad & Co kan ik mijn sociaal-geografische hart weer volgen en me focussen op stedelijke ontwikkelingen, leefomgevingen en het fysieke domein. En neem ik mijn werkervaring natuurlijk mee. Ik werk gestructureerd en resultaatgericht, voel me thuis in grote projecten en ben ook vertrouwd met commerciële belangen. In het verleden heb ik ook leidinggevende rollen vervuld: mensen coachen, helpen ontwikkelen en helpen ontdekken wat hun kracht is.’

Vis in het water 

‘Als stadsmens voel ik me bij Stad & Co als een vis in het water. Het klinkt misschien als een open deur, maar ik heb er echt zin in om samen met een club fijne mensen de stad mooier te maken. Om weer bezig te zijn met stedelijke ontwikkelingen en verbindingen te leggen in de stad of een gebied. Dát doe ik graag, net als strategie combineren met dingen voor elkaar krijgen. Ik kom natuurlijk net kijken bij Stad & Co, maar neem bijvoorbeeld participatie. Daar begeleiden we al veel gemeenten en projectontwikkelaars bij, maar dat kan misschien nog breder. En zo lonken er nog meer onderwerpen.’

De tijd nemen

‘Ik weet hoe belangrijk een eerste periode bij een nieuwe organisatie is. De komende tijd wil ik rustig met iedereen kennismaken en Stad & Co beter leren kennen. Wie zijn onze opdrachtgevers, waar staan we voor, waar zien mijn collega’s kansen? Parallel werk ik mee in een paar projecten en kom ook zo van alles te weten. Ik ga ervan uit dat ik tegen het voorjaar mijn rol als senior adviseur dan echt op me kan nemen. Zin in!’ 

meer weten?

 

Catherine Bolhuis

partner
mail mij     LinkedIn