BIZ Rotterdam Centrum is een feit!

november 2018

Het doel is om, door middel van het inzetten van de Bedrijven Investeringszone (BIZ), van de binnenstad van Rotterdam de meest vernieuwende binnenstad van de Benelux te maken met een bijdrage van alle eigenaren en winkeliers in het gebied.

Voor 2023 wordt gestreefd naar 15% meer bestedingen, 15% meer bezoekers en een 20% hogere waardering. Door een hechtere samenwerking willen de eigenaren en winkeliers de leefbaarheid en veiligheid, de ruimtelijke kwaliteit en de economische ontwikkeling in dit gebied verder bevorderen.

Kernwaarden

  • Vernieuwing: meer innoveren, de inzet altijd vanuit of bijdragend aan vernieuwing. Om voorop te blijven lopen vindt de consument de laatste technologie en Retail ontwikkelingen het eerst in Rotterdam centrum.
  • Verduurzaming
  • Hospitality: volledige commitment om de customer journey van de belangrijkste doelgroepen zo optimaal mogelijk in te richten.
  • Samenhang: samenhang staat centraal in de te bepalen strategische keuzes; het gaat om het voeren van one conversation.
  • Verbinding met Leisure: om van het kernwinkelgebied een topattractie te maken is de verbinding met de sterke componenten van Rotterdam belangrijk.

Lees hier meer over BIZ Rotterdam Centrum, door Initiatiefnemer Urban Department Store Rotterdam.

meer weten?

 

Peggy Smulders

adviseur
mail mij     LinkedIn