Amsterdam: meet & greet buurtbewoners Oud-West

mei 2019

In Amsterdam Oud-West groeit een initiatief van ondernemers en bewoners die zich samen sterk willen maken voor hun buurt. Tijdens zogeheten meet & greets georganiseerd door de Stichting Ondernemers Oud-West denkt iedereen mee over wat er nog beter kan.

Op 7 mei 2019 was de tweede meet & greet, na een succesvolle eerste editie in november 2018. Buurtbewoners en winkeliers discussieerden er opnieuw over de vraag:

“We wonen en ondernemen in een van de mooiste en gezelligste buurten van Amsterdam. Hoe kunnen we er samen voor zorgen dat prettig wonen en goed ondernemen in Oud-West toekomstbestendig is?”

Energie en trots

Beide avonden waren bijzonder positief. Alle deelnemers zijn trots op hun buurt. De één is blij met de bloembakken aan de bruggen, de ander geniet van het Kwakersplein. De energie die in de buurt hangt, de Ten Katemarkt, de actieve buurtverenigingen en de bevolkingssamenstelling in Oud-West worden ook genoemd. Veel bewoners spreken hun lof uit over de activiteiten van de BIZ’n, zoals de sfeerverlichting en het vele groen in de winkelstraten.

meer weten?

 

mail mij     LinkedIn