Week van de BIZ

Maandag 28 september

De Wet op de bedrijveninvesteringszones is een flink succes. In 2020 zijn er ruim driehonderd BIZ’en actief in Nederland, en het aantal groeit nog steeds. Eind 2019 vond het nationale seminar Vijf jaar BIZ in Nederland plaats. Praktische workshops, een levendige paneldiscussie én de resultaten van het eerste landelijke onderzoek naar de BIZ boden de deelnemers een schat aan informatie. Dit najaar bieden we al deze kennis ‘plug & play’ aan in de WEEK VAN DE BIZ.

De serie van vijf gevarieerde BIZ-kennisworkshops maakt een krachtige versnelling in iedere fase van de BIZ mogelijk. Ook is er extra aandacht voor de voordelen en aandachtspunten die de coronatijd met zich meebrengt voor BIZ’en. De workshops gaan over: wel of niet kiezen voor een BIZ, wat komt er kijken bij een BIZ oprichten, wat maakt een BIZ succesvol en effectief, BIZ voor bedrijventerreinen en BIZ en gemeenten.

Programma

Praktisch

Wanneer:

28 september tot 10 oktober, 2020

Tijd:

alle workshops zijn van 09.00 tot 10.30 uur;

Kosten:

Relaties van Stad & Co en deelnemers van DNWS kunnen gratis deelnemen. Niet-deelnemers/relaties betalen €50,- per workshop;

Locatie:

de workshops vinden online plaats via Microsoft-Teams;

Aanmelden:

meld u aan

Wat vinden klanten van een mobiel spaarprogramma? Stimuleert het hen om vaker naar de winkel te gaan? De resultaten van onderzoek bij Sterk Amsterdam en Munch Fitfoodtogo worden door Tibert Verhagen (HvA) besproken.

aanmelden

meer weten?

 

mail mij     LinkedIn
 

Farzad Ghaus

oprichter en managing partner
mail mij     LinkedIn