We connect

Wordt binnenkort ingepland

Beperkt tijd, weinig geld, geen idee hoe het aan te pakken? Maar wel behoefte om de online herkenbaarheid, vindbaarheid of promotie van uw binnenstad, dorpscentrum, winkel- of horecagebied, markt, bedrijventerrein of –park een boost te geven? Of gerichte vragen over online adverteren, social media of een gezamenlijke website? Dan is We connect precies wat u zoekt.

Hoe dan?

MKB Digital Workspace organiseert in samenwerking met Stad & Co: We connect. Tijdens deze masterclass, bestaande uit twee intensieve webinars, vergroot u, samen met vier à vijf collega-ondernemers uit uw gebied in sneltreinvaart uw kennis over de online marketing en communicatie van uw gebied. In de eerste ronde bepaalt u uw gezamenlijke doelen en gebruikt u de rest van de sessie om uw gebied direct online (beter) op de kaart te zetten.

Evalueren en aanscherpen

Na het webinar verzamelen studenten waar nodig nog extra informatie bij ondernemers in uw gebied en zetten deze ook online. Na twee weken evalueert u tijdens het tweede webinar de bereikte resultaten en bepaalt u of, en zo ja hoe, uw gebied hier verder in wil investeren.

Door wie?

Een expert van MKB Digital Workspace geeft uitleg over de mogelijkheden en continuering van uw online communicatie. Een adviseur van Stad & Co helpt bij het aanscherpen van uw doelen en bij het opstellen van een actieplan.

Enthousiast? Meld u direct aan via het aanmeldformulier hieronder!

Wanneer:

juni/juli 2021

Tijd:

2x 2-4 uur

Locatie:

online

Kosten:

Nog niet bekend

Deelnemers:

4-6 (uit één winkelgebied)

Interesse:

geef uw interesse aan vóór 8 juni 2021

Interesse

Vul het onderstaande formulier in om uw interesse voor deze activiteit aan te geven.

Samen werkt - centrumorganisaties van morgen
Naam
Naam
Voornaam
Achternaam
Ik ben
Mogen we je per e-mail op de hoogte houden van Stad & Co?

meer weten?

 

Farzad Ghaus

oprichter en managing partner
mail mij     LinkedIn