Persoonlijke gastvrijheid

15 april 2021

Mensgerichte en betekenisvolle sociale interactie wordt steeds belangrijker in winkelgebieden. Naast het juiste aanbod, prijs, gemak en efficiency, zorgen persoonlijke herkenning en beleving voor een ‘indrukwekkend’ verschil. Een verrassend gesprek, spontaan advies, duidelijke route, vriendelijke verwijzing en onverwacht extraatje bepalen de ‘afdronk’ van iemands bezoek. Hoe rijker en plezieriger de ervaring, hoe langer en positiever de herinnering. Bezoekers komen sneller terug en blijven langer.

Waarom?

Samen mensen gastvrij ontvangen in uw gebied vraagt om meer dan tips, tricks en theorie. Praktijktraining bijvoorbeeld en structurele ontwikkeling van competenties. Zodat iedereen in het gebied kan reageren op vragen en behoeften van gasten, klanten, bezoekers en bewoners. Tijdens deze 2,5 uur durende masterclass persoonlijke gastvrijheid leert u niet alleen wat u zelf nog beter of meer kunt doen, maar ook wat u collectief kunt oppakken of verbeteren.

Herkennen en bewustwording

De masterclass is praktijkgericht en bestaat uit een online bijeenkomst met maximaal 10 personen. U oefent met realistische cases en ervaart de verschillen in reacties op uw eigen handelingen én op die van het gebied. Naast bewustwording en (leren) herkennen van situaties is er veel aandacht voor feedback. De masterclass is geschikt voor iedere gebiedsambassadeur, oftewel iedereen die een rol vervult in de beleving van gastvrijheid in een binnenstad, dorpscentrum, winkel- of horecagebied.

Voor wie?

Gebiedsambassadeurs, gebiedsmanagers, citymarketeers en ambtenaren.

Welke onderwerpen komen aan bod?

  • Gastvrije steden: best practises
  • Gastvrijheidsprogramma’s: (collectieve) kennis, houding en gedrag
  • Pyramide van beleving: hygiënefactoren (dissatisfiers) succesfactoren (satisfiers)
  • Netwerken/leren van elkaar

Enthousiast? Meld u direct aan via het aanmeldformulier hieronder!

Programma op maat

Uiteraard is het ook mogelijk om deze masterclass gericht aan te bieden voor uw (winkeliers)vereniging of gebied. Wij sparren graag met u hoe we het programma van de masterclass zo goed mogelijk laten aansluiten op uw wensen, zodat u de kennis direct kunt toepassen in uw gebied. Interesse? Laat het ons weten via college@stadenco.nl.

Wanneer:

15 april 2021

Tijd:

10.00 – 12.30 uur

Locatie:

online, via Zoom

Kosten:

€ 125

Deelnemers:

maximaal 10 personen

Aanmelden :

vóór 9 april 2021

Aanmelden

Vul het onderstaande formulier in om u aan te melden voor deze masterclass.

Workshop BETER COLLECTIEF PRES(EN)TEREN
Keuzerondjes