Beter collectief pres(en)teren

Datum in overleg

Na bijna een jaar ‘coronatijd’ is overleven voor veel ondernemers hun dagelijkse modus geworden. Meer samenwerking en krachtenbundeling is op heel veel plekken een natuurlijk antwoord. Maar hoe geeft u daar niet alleen nu – als reflex op de immens bedreigende situatie – maar ook straks slim invulling aan? Op een manier die op termijn ook zorgt voor meer weerbaarheid van uw binnenstad, dorpscentrum of winkel- of horecagebied? Waarin elke ondernemer straks weer gas kan geven en waarin het collectief allen ondersteunt?

Hoe?

Tijdens een krachtige en inspirerende sessie bieden drie uiterst ervaren consultants u en uw collega-ondernemers een veelheid aan feiten, inzichten, ideeën en vragen om de collectieve presentatie én prestaties te verbeteren. U oefent door middel van korte praktische oefeningen en pitches in analyseren, samen keuzes maken en in collectief organiseren. Spelenderwijs bouwt u meteen aan een stevig fundament voor een structureel stevig samenwerkingsverband.  

Resultaat

Aan het eind van de avond heeft u een lijst concrete en directe verbeteringen voor uw gebied. Plus partners om deze gezamenlijk te realiseren. Plus een serie ideeën voor ná de overlevingsmodus, als u weer over de toekomst kunt gaan nadenken.

Door wie?

In deze sterk praktijkgerichte workshop gaat u onder leiding van retailexperts Yvo Smit en Tom Kikkert en Farzad Ghaus van Stad & Co aan de slag.

Enthousiast? Meld u direct aan via het aanmeldformulier hieronder!

Niet helemaal wat u zoekt?

Uiteraard is het ook mogelijk om deze workshop in een aangepaste vorm aan te bieden voor uw (winkeliers)vereniging. Wij sparren graag met u hoe we het programma zo goed mogelijk laten aansluiten op uw wensen, zodat u de input direct kunt toepassen in uw gebied. Laat het ons weten via college@stadenco.nl.

Wanneer:

in overleg

Tijd:

3 uur inclusief pauze

Locatie:

bij u in de buurt

Kosten:

nog niet bekend

Deelnemers:

minimaal 9, maximaal 18 (uit 1 winkelgebied)

Interesse:

geef uw interesse aan vóór 31 mei 2021

Interesse

Vul het onderstaande formulier in om uw interesse voor deze activiteit aan te geven.

Webinar We connect
Keuzerondjes

meer weten?

 

Farzad Ghaus

oprichter en managing partner
mail mij     LinkedIn